OOG IN OOG MET HET PAARD

De wereld vanaf de paardenrug ontdekken is natuurlijk fantastisch!  Maar wanneer we vanuit vrijheid en op gelijke voet  contact kunnen maken met een paard, krijgen we de kans een  prachtig en glashelder  stukje van onszelf te ervaren.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Bij coaching of een workshop met paarden gaat het in eerste instantie om ‘ervaren’. Na een kennismakingsgesprek en introductie ga je – vanaf de grond – aan de slag met een activiteit met het paard. Hierbij krijg je de ruimte om het contact aan te gaan en jouw thema’s nader te onderzoeken. De objectieve feedback van het paard en de eigen reflectie zijn daarbij leidend. De coach faciliteert waar nodig met observaties en open vragen.  (Persoonlijk) leiderschap, samenwerking, verbinden, bewustwording van emoties of grenzen stellen zijn voorbeelden van thema’s waarbij het paard als co-coach waardevolle inzichten kan bieden.

ONZE MOGELIJKHEDEN

HORSE CONNECTION GROEPSWORKSHOP – Heeft u een familiedag ? Een bijzonder uitje met vrienden of de sportclub? Of misschien een ontspannen heidag ?  Inspireren paarden u, maar hoeft niet iedereen van uw groep per se te paard? Dan kunnen wij u een leuke workshop aanbieden met  ruimte voor serieuzere thema’s  en wellicht een “aha”moment. Duur: ca. 2,5 uur , 6-10 personen.

COACHINGSSESSIE INDIVIDUEEL  –  Heb je een individuele coachvraag? Wil je onderzoeken hoe coaching met paarden kan bijdragen aan jouw persoonlijke groei? Middels een vrijblijvende intake kijken we óf en hoe coaching met paarden aansluit bij jouw doelstellingen. Duur sessie: ca. 1 uur.  Persoonlijke coaching is ook mogelijk in een kleine groep van 3-4 personen.  Hierbij brengt iedere deelnemer een eigen coachvraag in en is er de mogelijkheid om van elkaar te leren.

COACHING EXTRA –  Manege Belvédère  biedt ook ruimte voor jongeren  en volwassenen die net even wat extra’s nodig hebben.  Thema’s waaraan gedacht kan worden zijn bijvoorbeeld het ontwikkelen van zelfvertrouwen, assertiviteit, verminderen van angsten of het vinden van een stukje ontspanning  bij het paard. Dit kan individueel of in een groep.

WORKSHOP GRONDWERK EN PAARDENTAAL –  Wil je meer weten over de taal van het paard? Ben je op zoek naar hoe jij en je paard een nog beter team kunnen worden?  We werken met dezelfde principes als bij coaching, maar gaan dieper in op de communicatie van-, en jouw relatie mét je paard. Deelname aan de workshop kan zowel met een eigen paard als met een paard van ons.

Heeft u interesse in een van de bovenstaande mogelijkheden of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact op met Liesbeth Fontein via 06-16870199 of lfontein@hotmail.com.

Tarieven Coaching