LESSEN

Onze manege biedt voor iedereen de mogelijkheid om de basisbeginselen van het paardrijden te leren. Er wordt les gegeven in kleine lesgroepen, afgestemd op het niveau van de ruiter. De lessen zijn zowel op dressuur als springen gericht en worden gegeven in de binnenbak van 20 x 60 m of de buiten springbak. Manege Belvédère beschikt over enthousiaste en ervaren instructeurs. Op deze manier leert u op een ontspannen, verantwoorde en veilige manier paardrijden.

Onze manege beschikt over een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport en is aangesloten bij de FNRS.

Op de manege worden regelmatig hippische activiteiten georganiseerd, zoals:

• dressuurproevendagen
• ruiterkamp voor de kinderen
• oefenspringen
• kinderfeestjes
• overig jaarlijks terugkerende activiteiten


NOG NOOIT PAARDGEREDEN?
Heeft u nog nooit paard gereden, maar lijkt het u leuk om dat een keer te proberen? Voor volwassenen die kennis willen maken met deze prachtige sport zijn er introductielessen. Neem voor meer informatie contact op met de manege, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

GROEPSLESSEN
De groepslessen worden op verschillende niveaus gegeven. We bieden voor kinderen en volwassene lessen aan waarin u de basisbeginselen van het paardrijden leert. Hebt u al rij-ervaring, dan word u na een introductieles ingedeeld bij een groep op uw eigen niveau. We besteden aandacht aan verschillende aspecten van de dressuur- en springsport. Daarnaast doen we met de kinderen leuke spelletjes. We nemen graag de tijd om u uit te leggen hoe wij u, of uw kind, op een veilige en verantwoorde manier leren paardrijden.

PRIVÉLESSEN
Uiteraard kunt u ook privélessen krijgen, hierin kunt u aan uw persoonlijke doelen werken. Denk bijvoorbeeld aan verbetering van uw houding / zit of angstoverwinning.

Priveslessen

Als u uw specifieke wensen aangeeft, kunnen wij de les hierop afstemmen.
Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.